fbpx

Normativa drones

Abans de contractar cap servei de drone cal informar-se de la normativa que regula aquests vehicles no tripulats.
És molt important que com a contractants dels serveis conegueu les vostres obligacions i vetlleu perquè el servei pugui fer-se tal i com mana la normativa.

@dronecatalunya, com operadora de drones i pilots de drones professionals, vetllem perquè les nostres operacions siguin sempre segures i mantenint les normes de procediments i seguretat que marca la llei reguladora.

En el següent resum podeu veure un extracte de les retriccions més importants. Per ampliar l’informació caldrà que us dirigiu a la web oficial d’AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea)

En aquest mapa d’Icarus RPA podeu consultar les zones de vol, les seves diferents tipificacions i què es pot fer o no fer en elles.
Podeu comprovar com a les àrees metropolitanes de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona no es permet cap tipus de vol amb drones per estar dins del CTR (espai aeri controlat) dels seus aeroports corresponents.

Malauradament, la llei no ens permet volar a tot arreu on ho necessitem, de vegades per motius de seguretat, de vegades per restriccions que no compartim. D’acord o no amb aquesta normativa, estem obligats i complim amb ella.

Com a alternatives per obtenir fotografies, disposem d’eines com pèrtigues, grues i altres solucions que ens permeten obtenir fotografies de qualitat. Així mateix, la revisió recent de la normativa per drones obre una sèrie d’opcions que aviat, esperem, ens permetin volar en àrees fins ara restringides utilitzant nous protocols de treball.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info

ACEPTAR
Aviso de cookies